Eenvoudige avond Leipzig na opmerkelijke rode kaart

21 januari 2017, 20:39

RB Leipzig is goed begonnen aan het nieuwe kalenderjaar. De goed presterende Bundesliga-promovendus won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt met 3-0. Die Roten Bullen speelden vrijwel het hele duel tegen tien man.

Frankfurt-keeper Lucas Hradecky werd al in de derde minuut met een directe rode kaart van het veld gestuurd, nadat hij de bal buiten het strafschopgebied in zijn handen had gepakt. Het was een flater van de Finse sluitpost, aangezien hij genoeg tijd leek te hebben om het leder weg te schieten. In de rebound van een vrije trap zorgde Marvin Compper drie minuten later al voor de 1-0, waarna RB Leipzig een gemakkelijke avond had. Door treffers van ook nog Timo Werner en Jesús Vallejo werd het uiteindelijk 3-0.

Door de winst nadert RB Leipzig koploper Bayern München weer tot drie punten. De lijstaanvoerder had vrijdag al dankzij een laat doelpunt van Robert Lewandowski met 1-2 gewonnen bij SC Freiburg. In de laatste wedstrijd voor de winterstop was Bayern met 3-0 te sterk voor RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen