MVV haalt aanvaller Houben, Dordrecht bindt duo

11 januari 2017, 15:57

MVV heeft zich op amateurbasis versterkt met Tuur Houben. De 20-jarige Belgische aanvaller was tot voor kort actief bij OH Leuven in zijn vaderland, maar liet daar zijn contract ontbinden vanwege een gebrek aan perspectief.

"Tuur is een slimme jongen die door had dat hij op een dood spoor zat bij OHL. Dat heeft hem doen nadenken en besloten deze stap te zetten", zegt MVV-coach Ron Elsen op de clubwebsite over Houben. "In Maastricht mag hij zich gaan bewijzen en zal hij de kansen die hij krijgt, met twee handen moeten aanpakken. In de huidige selectie beschikken we niet over een dermate groot potentieel aan aanvallers. Daarin kunnen we elkaar dan ook tegemoet komen. Tuur is een vleugelspeler die graag een actie maakt en vervolgens een medespeler bediend. Een snelle jongen met daarnaast ook nog oog voor het doel."

FC Dordrecht heeft aanvaller Anthony Berenstein en verdediger Bradley de Nooijer voor respectievelijk twee en één jaar aan zich gebonden. Berenstein (19) speelde al zeven officiële wedstrijden in het eerste elftal van de Jupiler League-club, De Nooijer (19) miste dit seizoen nog geen minuut in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen