Rooney baalt na record van media: "Ongelofelijk"

8 januari 2017, 11:00

Wayne Rooney maakte zaterdagmiddag in zijn 543ste wedstrijd voor Manchester United, de 4-0 overwinning op Reading FC in de FA Cup, zijn 249ste treffer voor de Engelse topclub. Daarmee evenaarde hij het doelpuntenrecord van clublegende Bobby Charlton. Daags na de bekerzege leek iets anders echter net zo belangrijk in de media, iets wat Rooney totaal niet kan begrijpen.

Na afloop van het bekertreffen tussen Man United en Reading wilde Rooney zijn shirtje wisselen met Reading-speler George Evans, die vroeger voor Manchester City speelde. De tegenstander leek dat te weigeren, waardoor de Engelse media een leuk verhaal te pakken dachten te hebben. Ze wisten echter niet dat Evans alleen tegen Rooney zei dat de shirtwissel iets later in de catacomben moest plaatsvinden, vanwege de bekerteleurstelling.

Rooney reageert kort en helder. "Ik vind het ongelofelijk dat ik het record van Bobby Charlton evenaar, maar dat dit de headline in de krant is", zegt Rooney, die daarbij doelt op een foto waarop het shirtmoment is afgebeeld. In een interactie met Evans via Twitter wordt ook duidelijk dat de twee inderdaad later in de catacomben van shirt hebben gewisseld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen