Bosz zag 'bizar goed' Ajax in oefenduel met RB Leipzig

7 januari 2017, 21:00

RB Leipzig is bezig aan een geweldig seizoen in de Bundesliga en bezet momenteel de tweede plek. Tijdens een oefenduel met Ajax kwamen de Duitsers er echter niet aan te pas. De beoogde basiself van Peter Bosz was met maar liefst 5-1 te sterk.

Leipzig speelde niet met het volledige basiselftal van de eerste seizoenshelft, maar van een compleet B-elftal was ook geen sprake. "De uitslag is indrukwekkend. Vooral over de eerste helft ben ik tevreden. Die was geweldig, bizar goed. En dat terwijl het veld niet eens zo goed was", vertelt Bosz na afloop aan Ajax Life

De trainer was vooral erg te spreken over het optreden van Amin Younes, die drie keer wist te scoren. "Dat is heel lekker voor hem, maar los van zijn rendement vond ik dat hij heel sterk speelde", aldus Bosz, die eigenlijk niemand slecht vond. "Maar dat kan ik over alle spelers zeggen, ik pik er niet eentje specifiek uit. We speelden een heel goede wedstrijd, waren vast aan de bal, zetten goed agressief druk en vonden elkaar makkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen