Bekende van PSV en Roda JC gaat Helmond Sport leiden

4 januari 2017, 17:21

Helmond Sport heeft een bekende naam gestrikt als nieuwe algemeen directeur. Marcel van den Bunder is door de Brabantse Jupiler League-club aangesteld. De 53-jarige bestuurder neemt de scepter over van Theo Glaudemans, die de afgelopen tijd interim-directeur was en nu weer doorschuift naar de functie van bestuurslid PR en communicatie.

Van den Bunder was in het verleden onder meer commercieel directeur bij PSV. Deze functie bekleedde hij ook bij Roda JC, waar hij ook werkzaam is geweest als algemeen directeur. "We hebben zorgvuldig de tijd genomen voor de benoeming van een nieuwe algemeen directeur. Na vele gesprekken hadden we een goed gevoel bij Marcel, waarbij we er alle vertrouwen in hebben dat zijn ervaring op het gebied van hospitality en als voetbalbestuurder een toegevoegde waarde zijn voor Helmond Sport", zegt voorzitter Philippe van Esch op de clubwebsite.

Van den Bunder vertrok in 2014 bij Roda JC, maar is altijd affiniteit met de voetbalwereld blijven houden. "Sinds mijn vertrek bij Roda JC heb ik altijd de binding behouden met de voetbalwereld. Daarnaast ben ik blij met deze nieuwe uitdaging en vooral om betrokken te zijn bij de nieuwe plannen van Helmond Sport."

De club uit Helmond is op dit moment de nummer zeven in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen