Holla: "ADO één van de clubs die zich heeft gemeld"

3 januari 2017, 18:57

Danny Holla keert mogelijk terug bij ADO Den Haag. De 29-jarige middenvelder van PEC Zwolle speelde tussen 2012 en 2014 al voor de Haagse eredivisieclub, die zich naar eigen zeggen weer voor hem heeft gemeld.

"ADO Den Haag is een van de clubs die zich heeft gemeld, maar dat geldt voor nog wat meer eredivisieclubs. Er is gesproken met ADO, maar er is geen aanbieding gedaan", zegt Holla tegen De Stentor.  Door de financiële perikelen rond eigenaar Hui Wang zit ADO in een onzekere periode, weet ook Holla. "Het is onrustig bij ADO. De club heeft ook eerlijk gezegd dat het nog niet weet waar het aan toe is."

Afgelopen zomer probeerde ADO Holla ook al terug te halen, maar toen koos de speler voor PEC Zwolle. Hij tekende voor een relatief laag salaris bij de voormalig bekerhouder, maar is inmiddels in gesprek met de clubleiding over een marktconform salaris. Wel bevat zijn verbintenis een clausule dat hij in de winter transfervrij mag vertrekken. Holla heeft het naar zijn zin in Zwolle. "PEC wil me houden en heeft me een verbeterd contract voorgelegd. Dat heb ik nu in beraad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen