Van den Berg: "Universitaire opleiding nodig bij Heerenveen"

30 december 2016, 18:38

Joey van den Berg is blij dat sc Heerenveen goed presteert in de Eredivisie. De middenvelder vertrok in de zomer op een minder prettige wijze uit Friesland, maar gunt de club nog steeds het beste. Vooral het feit dat de organisatie van Heerenveen is verbeterd, is volgens hem positief.

Van den Berg was bij Heerenveen in het bezit van een aflopend contract en kreeg pas heel laat te horen dat dat niet verlengd zou worden. "Maar no hard feelings. Ik ben dankbaar voor de jaren die ik bij Heerenveen heb gespeeld. Je ziet nu dat er rust is en dat is mooi. Toen ik er speelde, had je bijna een universitaire opleiding nodig om te begrijpen hoe het technisch en bestuurlijk allemaal was geregeld. Dat is nu beter", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant.

Inmiddels staat Van den Berg bij Reading FC onder contract en heeft hij het onder trainer Jaap Stam erg naar zijn zin. "Ik word in februari 31 en wil gewoon zo lang mogelijk voetballen. Ik heb hier een contract voor twee jaar getekend. Het zou mooi zijn als er straks nóg wat moois voor me in het verschiet ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen