Barry (35) denkt op weg naar fraai record niet aan stoppen

30 december 2016, 16:28

Als Gareth Barry nog 61 keer in actie komt in de Premier League, dan evenaart hij het record van de meest gespeelde wedstrijden van Ryan Giggs. De 35-jarige middenvelder van Everton lijkt dit record in de toekomst uit te gaan breiden, aangezien hij nog lang geen genoeg heeft van het voetballen.

Barry denkt er nog niet aan om zijn kicksen aan de wilgen te hangen, zo zegt hij in gesprek met Sky Sports. Zijn teller van Premier League-wedstrijd staat momenteel op 611, maar hij wil nog wel een tijdje doorgaan. "Soms is het lastig om door te gaan. Mentaal is het soms lastig op te brengen als het team niet weet te winnen. Dan denk je weleens 'moet ik nog wel doorgaan met voetbal?'. Maar het antwoord is altijd ja. Ik ga lekker door", stelt Barry, die voor zijn Everton-periode bij Aston Villa en Manchester City speelde.

"Ik heb veel gesproken met vrienden die al gestopt zijn en oude spelers en krijg altijd te horen dat ik zo lang moet doorgaan als ik kan", aldus Barry. "Je moet dezelfde instelling houden als aan het begin van je carrière. Je weet dat je rol steeds beperkter zal worden als je ouder wordt, maar je moet honderd procent blijven geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen