Voorzitter Málaga zwaait coach Ramos uit na bekerechec

23 december 2016, 07:45

Het gaat de laatste tijd niet echt lekker met Málaga CF en daarom heeft Juande Ramos besloten om zijn taken als trainer per direct neer te leggen. De 62-jarige oefenmeester zag de druk op zijn positie de afgelopen tijd steeds meer toenemen, zeker na de blamerende bekernederlaag tegen Segunda-club Córdoba (3-4).

Ramos heeft door de deceptie in de zestiende finale van de Copa del Rey zelf besloten om er de brui aan te geven. Voorzitter Abdullah Bin Nasser Al Thani maakt dat bekend op Twitter. "Bedankt voor de bewezen diensten, meneer Ramos. Ik waardeer je eerlijkheid en respecteer je beslissing. Ik wens je het beste", sprak de clubeigenaar.

Slechts een half jaar heeft het dienstverband van Ramos bij Malaga geduurd. Voor zijn periode bij de huidige nummer elf van de Primera División was de ervaren trainer onder meer werkzaam bij Levante, FC Barcelona B, Rayo Vallecano, Real Betis, Espanyol, Sevilla, Tottenham Hotspur, Real Madrid, CSKA Moksou en Dnjepr Dnjepropetrovsk. Ook stond hij al een keer eerder aan het roer bij Malaga, tussen 2003 en 2004.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen