Vormer na heldenrol in opspraak: "Dit is onaanvaardbaar"

22 december 2016, 08:25

Met twee doelpunten was Ruud Vormer woensdagavond de gevierde man bij Club Brugge, dat simpel met 1-4 won van Eupen. Toch waren er na de wedstrijd ook negatieve geluiden te horen over de Nederlander, die zich absoluut niet populair heeft gemaakt bij de verliezende thuisploeg.

Vormer maakte tijdens de wedstrijd ruzie met enkele spelers van Eupen. "Wat hij tegen onze spelers heeft gezegd, is onaanvaardbaar", zegt Eupen-verdediger Siebe Blondelle tegen Sporza. "Nee, Vormer is niet mijn vriend. Ik weet niet hoe ik dit moet zeggen voor de camera, maar hij heeft dingen gezegd die niet thuishoren op een voetbalveld. Het waren heel ernstige dingen."

Brugge-trainer Michel Preud'homme neemt het op voor de middenvelder. "Na zijn gele kaart zijn ze niet gestopt met Ruud uit te dagen in de hoop om hem een rode kaart aan te smeren. Zelfs toen hij gewisseld werd, kwam de spits van Eupen nog in zijn richting en ook enkelen op de bank, niet de coach, waren nog tegen hem bezig. Gelukkig heeft de vierde man dat goed opgelost."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen