Antonia: "Dit was mijn eerste doelpunt in dit stadion"

18 december 2016, 17:56

Jarchinio Antonia sloot zondag met een bijzondere wedstrijd het jaar 2016 af. De vleugelaanvaller was namens Go Ahead Eagles trefzeker tegen oud-werkgever FC Groningen (1-1). Aan het begin van dit seizoen was hij nog speler van de Groningers.

Antonia liet Sergio Padt kansloos met een schot in de korte hoek. Met de keeper stond hij regelmatig op het trainingsveld. "Als ik alleen voor hem kwam, schoot ik meestal laag", vertelt de vleugelaanvaller tegenover de NOS. Met zijn mindere linkerbeen schoot Antonia raak. "Ik nam de bal verkeerd mee en dus kwam hij voor mijn linkerbeen. Dit was mijn eerste goal in dit stadion."

"Ik heb hier twee jaar lang mijn wedstrijden gespeeld, dan kom ik terug en prik ik hem gelijk binnen. Dat is vervelend voor de supporters van Groningen, maar mooi voor mij." Antonia bleef enigszins rustig na zijn treffer. "Er was geen reden om rare bekken voor een camera te gaan trekken. Natuurlijk was ik blij, maar ik ben hier goed ontvangen door de supporters en denk dat het zo wel goed was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen