Ook Augsburg-coach Schuster op Duits trainerskerkhof

14 december 2016, 14:48   Bijgewerkt: 14 december 2016, 15:43

Op het trainerskerkhof van de Bundesliga bevindt zich na vandaag (woensdag) ook de grafzerk van Dirk Schuster. De 48-jarige Duitser is door FC Augsburg op straat gezet en dat is enigszins opvallend, aangezien de club uit Zuid-Duitsland op de dertiende positie staat.

De afgelopen periode gaat het wel minder goed met de club van Paul Verhaegh en Jeffrey Gouweleeuw, aangezien er slechts één keer gescoord werd in vier wedstrijden. Ook de nederlaag van afgelopen weekend tegen Hamburger SV (1-0) deed pijn bij de club. Schuster, die sinds afgelopen zomer bij de club werkte, is niet de enige die zijn functie bij Augsburg kwijt is geraakt. Ook zijn twee assistenten zijn per direct uit hun functies ontheven.

De Duitser, die nog een contract voor 2,5 jaar had bij Augsburg, is alweer de zesde Bundesliga-trainer die ontslagen is in dit seizoen. Eerder raakten Viktor Skrypnyk (Werder Bremen), Bruno Labbadia (HSV), Dieter Hecking (VfL Wolfsburg), Markus Kauczinski (FC Ingolstadt 04) en Norbert Meier (SV Darmstadt 98) hun baan kwijt in dit voetbaljaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen