Ruime overwinning voor Sevilla, Athletic Bilbao onderuit

11 december 2016, 23:01

Sevilla heeft goede zaken gedaan in de Spaanse competitie door met 0-3 van Celta de Vigo te winnen. Daardoor staat het derde in La Liga. Athletic Bilbao verloor met 1-0 op bezoek bij Real Betis.

Celta de Vigo – Sevilla

Iborra was de grote man aan de kant van Sevilla. Hij tekende als invaller voor een hattrick. Iborra kwam direct na rust binnen de lijnen. Vijf minuten later kopte Iborra zijn eerste goal al tegen de touwen. Vlak voor tijd kwam hij nog tweemaal tot scoren, waaronder uit een strafschop. Sevilla staat dankzij de drie punten derde met zeven punten minder dan Real Madrid. Celta de Vigo staat twaalfde met negen punten minder dan Sevilla.

Real Betis – Athletic Bilbao

Bilbao verzuimde zondagavond aansluiting te vinden bij nummer vier Real Sociedad in Spanje. Real Betis was in eigen stadion met 1-0 te sterk. Het enige doelpunt viel in de achttiende minuut dankzij Rubén Castro. Betis krijgt met de overwinning wat ruimte ten opzichte van de degradatiezone. De voorsprong op nummer achttien is opgelopen naar zes punten. Bilbao staat zevende met drie punten minder dan nummer vier Sociedad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen