Helmond Sport heeft tweede periode voor het grijpen

9 december 2016, 12:18

De tweede periode in de Jupiler League zal vanavond (vrijdag) zijn climax kennen. Helmond Sport heeft de beste papieren om de periode in de wacht te slepen en kan het afmaken in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.

Met nog één duel te gaan geniet Helmond Sport een voorsprong van twee punten op VVV-Venlo en Jong Ajax. De ploeg uit Helmond pakte negentien punten in acht duels, VVV en Jong Ajax staan in de tweede periode op zeventien punten. Almere City FC, MVV Maastricht en RKC Waalwijk hebben zestien punten verzameld in hun acht optredens in de tweede periode.

Helmond Sport grijpt de periodetitel als er gewonnen wordt in Den Bosch. Speelt de Brabantse club gelijk, dan is het theoretisch nog mogelijk dat Jong Ajax de periode pakt. Dan moet de Amsterdamse beloftenploeg tegen Jong PSV echter met zeven of meer goals verschil winnen van PSV. VVV staat dus ook twee punten achter Helmond Sport, maar won de eerste periode al. Als Jong Ajax nog de periode pakt, dan zal dat niet tot nacompetitie om promotie leiden. De beloftenploegen mogen daar namelijk niet aan meedoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen