Portugees Conceição moet FC Nantes uit het slop halen

8 december 2016, 12:10

FC Nantes heeft een nieuwe trainer aangesteld. Sérgio Conceição (rechts op de foto) moet de huidige nummer negentien van de Ligue 1 weer boven de degradatiestreep helpen. De Portugees is de opvolger van René Girard, die vorige week ontslagen werd bij de Fransen.

Anderhalve week geleden kreeg Nantes is eigen huis met 0-6 op de broek van Olympique Lyon, wat voor het bestuur genoeg was om Girard op straat te zetten. Afgelopen weekend werd er onder interim Philippe Mao nog met 2-0 verloren van Guingamp, een van de positieve verrassingen in de Ligue 1.

Voor Conceição staat er direct een cruciaal duel op het programma. SM Caen komt namelijk op bezoek en Nantes kan bij een zege de huidige nummer zeventien van de ranglijst passeren. Al SC Bastia dan niet wint thuis van FC Metz staat de ploeg gelijk weer boven de gevarenzone. 

Conceição stopte in 2010 als voetballer na een lange carrière via onder andere FC Porto, SS Lazio, Internazionale en Standard Luik. Ook kwam hij tot 56 interlands voor Portugal. Als trainer werkte hij onder meer al bij Luik als assistent en hoofdcoach bij Sporting Braga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen