Real Sociedad tekortgedaan met gelijkspel tegen Barcelona

27 november 2016, 22:37

FC Barcelona mag van geluk spreken dat het zondag een punt overhield aan het uitduel met Real Sociedad. De thuisploeg zag in de tweede helft een zuiver doelpunt afgekeurd worden. Beide ploegen kwamen een keer tot scoren: 1-1.

De teams waren aardig aan elkaar gewaagd en schotelden de supporters een aantrekkelijke wedstrijd voor. Het duurde tot de tweede helft alvorens het openingsdoelpunt van Willian José viel te noteren. Lionel Messi trok razendsnel de stand weer gelijk. Het was Real Sociedad wat vervolgens de overhand kreeg op het eigen veld.

Invaller Juanmi dacht zijn werkgever op voorsprong te schieten, nadat de bal terug het veld in kwam via de onderkant van de lat. De grensrechter stak ten onrechte zijn vlag in de lucht voor buitenspel. Real Sociedad raakte vervolgens ook nog de paal. Barcelona stelde daar niets tegenover en zal met weinig zelfvertrouwen toeleven naar de kraker met Real Madrid van volgende week.

Door het gelijkspel heeft Real Madrid nu een voorsprong van zes punten op nummer twee Barcelona. Real Sociedad doet het hele seizoen al goed mee en staat vijfde met slechts vier punten minder dan Barça.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen