Barton traint mee met Burnley: "Alleen om fit te worden"

24 november 2016, 11:39

Joey Barton vertrok deze maand naar een kortstondig dienstverband alweer bij Rangers FC, maar de middenvelder heeft alweer een nieuwe club gevonden om mee te trainen. De Engelsman is bij zijn oude werkgever Burnley beland.

Sean Dyche benadrukt dat dit niet betekent dat Barton snel weer terugkeert bij de huidige nummer twaalf van de Premier League. "Joey traint met ons, zodat hij weer fit kan worden", benadrukt de manager tegenover The Burnley Express. "Wat er daarna gebeurt, dat ontdekken we in de toekomst wel."

Een maand geleden, toen de problemen van Barton bij Rangers al duidelijk waren, was Dyche nog zeer lovend over de periode routinier bij Burnley. "Barton was geweldig op het veld voor ons, dat vergeten mensen nog wel eens. Veel tegenstanders probeerden hem te provoceren en hem op te naaien. Maar hij bleef standvastig en zette zich geweldig in voor het team. Ik denk dat spelers om hem heen daardoor soms opleefden."

Barton vertrok bij Rangers nadat hij een aanvaring kreeg op de training met een ploeggenoot. Daarnaast wacht hem nog een schorsing van één wedstrijd als hij bij een club in het Verenigd Koninkrijk tekent, omdat hij de regels van de Schotse voetbalbond verbrak op het gebied van gokken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen