Anita bezit aflopend contract: "Niets concreet"

22 november 2016, 16:35

Het contract van Vurnon Anita bij Newcastle United loopt aan het eind van het seizoen af. De 27-jarige middenvelder heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst, maar sluit een nieuw contract niet uit. Hij laat weten dat er inmiddels enkele gesprekken tussen hem en de club zijn gevoerd.

Anita houdt zich momenteel nog niet al te veel bezig met de toekomst, zo zegt hij in gesprek met The Newcastle Chronicle. "We zien wel wat de toekomst brengt. Op dit moment ben ik gewoon bezig met de wedstrijden, ons doel is om dit seizoen kampioen te worden in het Championship. Ik heb het naar mijn zin hier en dat zie je terug op het veld."

Een nieuw contract bij Newcastle United sluit de middenvelder dan ook niet uit. "De club en ik hebben inmiddels een paar keer gesproken, maar dat is alles, er is nog niets concreet", vertelt hij. Newcastle degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League en hoopt volgend jaar weer terug te keren op het hoogste niveau. De ploeg van Rafael Benitez gaat momenteel aan kop in het Championship. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen