Hoffenheim behoudt ongeslagen status door gelijkspel

20 november 2016, 17:34

Het is Hoffenheim zondag niet gelukt om Hamburger SV van zich af te houden. De hekkensluiter van de Bundesliga pakte een punt op bezoek bij Hoffenheim: 2-2. De nummer vijf van de Bundesliga behoudt wel zijn ongeslagen status.

Voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic zette de bezoekers verrassend op voorsprong tegen Hoffenheim, dat bij een zege op de derde plek was gekomen. Op aangeven van Lewis Holtby schoot Kostic het openingsdoelpunt binnen. Op slag voor rust kwam Hoffenheim terug in de wedstrijd. Sandro Wagner was verantwoordelijk voor de gelijkmaker.

Al vroeg in de tweede helft nam Hoffenheim voor eigen publiek een voorsprong. Steven Zuber bracht de stand vier minuten na rust op 2-1. Uiteindelijk wist Hamburger SV een punt veilig te stellen door via Nicolai Müller op 2-2 te komen. Wederom was Holtby de aangever namens de bezoekers.

Hoffenheim staat samen met drie andere clubs op 21 punten uit elf wedstrijden. Borussia Dortmund en 1. FC Köln hebben echter een beter doelsaldo. Hamburger bungelt zonder zege troosteloos onderaan in de Duitse competitie. In totaal verzamelde het drie punten en de achterstand op de veilige vijftiende plek is vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen