Jørgensen: "Had nog nooit van Dolberg gehoord"

20 november 2016, 11:53

Nicolai Jørgensen is bezig aan een sterk seizoen met Feyenoord en staat met acht doelpunten gedeeld eerste op de topscorerlijst. Tijdens de afgelopen interlandperiode met Denemarken maakte hij voor het eerst kennis met zijn landgenoot en Ajacied Kasper Dolberg

Tijdens de voorbereiding op het WK-kwalificatieduel met Kazachstan leerde hij Dolberg wat beter kennen. "Ik had voor dit seizoen nog nooit van hem gehoord, het is snel gegaan met hem", aldus Jørgensen in gesprek met de NOS. "Hij is heel stil, zegt niet veel. Zo is hij als persoon en op het veld is hij net zo, maar hij is zeker een groot talent. Ik weet zeker dat hij nog een mooie carrière voor zich heeft, ik hoop het beste voor hem."

De spits vertelt ook over de omschakeling van FC Kopenhagen naar Feyenoord. "Het 4-3-3-systeem was wel even wennen. Sinds mijn komst ben ik als speler erg gegroeid. Ik leer het systeem beter kennen, dus het zal alleen maar beter gaan", vertelt Jørgensen, die de aandacht van supporters ziet toenemen. "Steeds meer mensen herkennen me. Dan willen ze met me op de foto, dat is leuk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen