Dolberg heeft geen haast, maar is fan van de Bundesliga

14 november 2016, 08:46

Kasper Dolberg rammelt dit seizoen als een malle aan de poort van de voetbalwereld. De pas 19-jarige spits brak op indrukwekkende wijze door bij Ajax en zag zijn ontwikkeling afgelopen vrijdag beloond worden met zijn debuut voor de nationale ploeg van Denemarken. De jonge Ajacied speelde tien minuten mee in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan (4-1 winst). Hij heeft grote plannen voor de toekomst, die misschien wel in Duitsland ligt.

Als het Deense BT aan Dolberg vraagt wat hij als een mooie vervolgstap in zijn carrière beschouwt, dan denkt de spits aan Duitsland. "Ik droom ervan om in een van de grote competities te spelen. Ik heb niet echt een favoriet team of een favoriete competitie en moet gewoon kijken wat het juiste moment is voor een bepaalde stap. Toch ben ik een fan van de Duitse competitie. Het zou wel mooi zijn om daar terecht te komen", aldus Dolberg.

Toch heeft de talentvolle spits geen haast. "Ik hoop alleen maar dat ik op deze manier doorga. Een andere weg is er niet", stelt Dolberg. "Ik heb het gevoel dat de mensen bij Ajax in mij geloven, de coach ook", stelt de revelatie van de Amsterdammers. Na zijn debuut voor Denemarken tegen Kazachstan kan hij komende dinsdag ook nog minuten maken in de oefeninterland tegen Tsjechië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen