St. Juste kon naar HSV: "Had er heel goed gevoel bij"

6 november 2016, 11:32

Hamburger SV lonkte afgelopen zomer nadrukkelijk naar de diensten van Jeremiah St. Juste. De centrale verdediger bleef echter bij sc Heerenveen, op dit moment de verrassende nummer drie van de Eredivisie. Zijn Friese werkgever bereikte namelijk geen akkoord met de Bundesliga-club.

"Ja, het is waar dat ik in de belangstelling stond van Hamburger SV", geeft St. Juste toe bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. "Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit. Ik had er echter een heel goed gevoel bij. Als er belangstelling voor je is, dan praat je met de club. Dan moet je daar een heel goed gevoel bij hebben. En als je dat hebt, dan wil je kijken of je die stap kan gaan maken. Het leek mij een zeer mooie stap", aldus de 20-jarige verdediger.

St. Juste beseft dat het een grote stap zou zijn voor een jonge speler. "Daarom moet je er een goed gevoel bij hebben. Je moet ook kans hebben op speelminuten. Die garantie heb je nooit, maar dat is wel het allerbelangrijkste. Ik had het gevoel dat ik minuten kon gaan maken", stelt de jeugdinternational van Oranje.

"Ik was in het begin wel teleurgesteld dat het niet doorging, maar daar moest ik me snel overheen zetten. Bij Heerenveen is het ook hartstikke plezierig, zeker met de huidige staat van dienst", doelt St. Juste op de derde plek van de Friezen. Heerenveen doet het beduidend beter dan HSV, dat momenteel roemloos onderaan staat in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen