OGC Nice mede dankzij Balotelli steviger aan de leiding

30 oktober 2016, 16:57   Bijgewerkt: 31 oktober 2016, 09:16

OGC Nice blijft aan de macht staan in de Ligue 1. De club uit Zuid-Frankrijk heeft er dit weekend zelfs voor gezorgd dat haar voorsprong op zowel AS Monaco als Paris-Saint Germain nu zes punten bedraagt. Met een belangrijke Mario Balotelli werd er zondagmiddag in eigen huis korte metten gemaakt tegen Nantes: 4-1.

Balotelli keerde tegen Nantes terug na een lichte spierblessure en was meteen weer goed voor een doelpunt. Hij bleef oog in oog met de doelman koeltjes en maakte de 2-0, nadat Wylan Cyprien ook al het net had gevonden. De opgeleefde Balotelli loopt nu zeven uit zeven bij Nice. Emiliano Sala maakte het namens Nantes in de tweede helft weer even spannend, maar Alassane Pléa en opnieuw Cyprien zorgden voor een ruime overwinning voor Nice.

De lijstaanvoerder van de Ligue 1 staat nu op 29 punten, na elf speelronden. Monaco, dat afgelopen zaterdag met 1-1 gelijkspeelde tegen het Saint-Etienne van Oussama Tannane, staat op doelsaldo tweede met 23 punten. Paris Saint-Germain, dat vrijdag met 0-1 bij Lille OSC won, heeft evenveel punten als de Monegasken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen