Gameiro en Carrasco leiden tiental Atlético naar winst

29 oktober 2016, 21:06

Atlético Madrid won zaterdagavond van Málaga en houdt dus koploper Real Madrid in het oog. De bezoekers kwamen nog tweemaal terug in de wedstrijd, maar met dank aan doelpunten van Yannick Carrasco en Kevin Gameiro won Atlético uiteindelijk met 4-2.

Atlético kende een prima start in het Vicente Calderón nadat Carrasco een individuele actie bekroonde met de openingstreffer. Na iets minder dan een half uur spelen verdubbelde de ploeg uit Madrid de score dankzij Gameiro. Málaga kwam snel met een antwoord en maakte via Sandro Ramirez de aansluitingstreffer. Gameiro zorgde er met zijn tweede van de avond echter voor dat de marge voor rust weer twee was.

Na rust kreeg Atlético een domper te verwerken toen Stefan Savic na zijn tweede gele kaart voortijdig kon vertrekken. Nog geen vijf minuten erna maakte Málaga opnieuw de aansluitingstreffer. Ignacio Camacho kopte raak uit een corner. Drie minuten voor tijd gooide Carrasco de wedstrijd definitief in het slot door de 4-2 te maken. Ook Málaga moest in de slotfase met tien man verder na een rode kaart voor Gonzalo Castro.

Door de overwinning blijft Atlético Madrid tweede in de Primera División. De achterstand op koploper Real Madrid is nog altijd drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen