Sevilla laat na om koppositie te pakken in Spanje

29 oktober 2016, 14:56   Bijgewerkt: 29 oktober 2016, 15:35

Sevilla heeft de ultieme kans om de leiding te pakken in La Liga laten liggen. De ploeg van trainer Jorge Sampaoli bleef in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Sporting de Gijón steken op een 1-1 gelijkspel en is daardoor niet de nieuwe koploper van de competitie.

Sevilla moest winnen bij de nummer achttien van de competitie om de eerste plek over te nemen van Real Madrid. De start van de wedstrijd was nog wel goed voor de bezoekers, die door een goal van Luciano Vietto al nu vier minuten de leiding namen. De oud-speler van Atlético Madrid was trefzeker met een mooi stiftje. Lang kon de topclub echter niet genieten van de voorsprong, omdat de thuisploeg een kwartier later de gelijkmaker scoorde. Moisés trof doel met een fraaie knal vanaf de rand van het strafschopgebied.

In het restant van het duel werd niet meer gescoord, waardoor Sevilla tweede blijft in de competitie. Het staat in punten gelijk met Real, dat later vandaag nog in actie komt tegen Deportivo Alavés en een beter doelsaldo heeft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen