Cavani bezorgt PSG nipte overwinning op bezoek bij Lille

28 oktober 2016, 22:45

Paris Saint-Germain heeft vrijdagavond een kleine zege geboekt op bezoek bij Lille. Een treffer van Edinson Cavani in de tweede helft bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning. De ploeg van Unai Emery stijgt daardoor naar de tweede plaats met drie punten achterstand op koploper OGC Nice.

PSG heeft het dit seizoen nog niet gemakkelijk in de Ligue 1. Van de eerste tien wedstrijden werden er zes gewonnen en om aansluiting te houden bij Nice moest er van Lille gewonnen worden. De club uit Parijs had een zware avond in het Stade Pierre-Mauroy tegen het verdedigend ingestelde Lille en slaagde er lange tijd niet in om te scoren.

Cavani, die al een aantal keer dicht bij de openingstreffer was, lukte dat na 65 minuten wel in. De aanvaller kreeg de bal van Ángel Di María, nam hem aan op zijn borst en schoot vervolgens hard raak. Door de overwinning paseert PSG AS Monaco op de ranglijst en wordt de achterstand op Nice verminderd tot drie punten. Zowel Monaco als Nice komt zaterdag echter nog in actie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen