Reuring bij Liverpool: "Ik wil niet de tweede keeper zijn"

27 oktober 2016, 17:03

De afgelopen drie seizoenen was Simon Mignolet de vaste eerste doelman van Liverpool, maar momenteel moet de Belg een pas op de plaats maken. Zomeraanwinst Loris Karius krijgt de voorkeur onder de lat en daar is Mignolet absoluut niet blij mee.

De Belg liep in het begin van het seizoen een handblessure op en in die periode pakte de Duitser zijn kans. Jürgen Klopp is van plan om Karius de komende periode te laten staan, waardoor Mignolet reservekeeper is. "Ik wil niet nummer twee zijn", spreekt hij tegenover Sky Sports. "Ik zal vechten en niet opgeven, want dat zit niet in mijn karakter. Ik ben echter niet blij dat ik op de bank zit, omdat ik 28 jaar ben en elke week wil spelen."

Mignolet, die dinsdag nog wel speelde tegen Tottenham Hotspur in de League Cup, stelt zich strijdbaar op. "Ik zal het team en de club altijd blijven steunen. Hopelijk krijg ik de kans weer om te laten zien wat ik in huis heb. Tegen Tottenham heb ik goed gespeeld en ik zal blijven strijden. Ik moet hard blijven werken en kan mijn hoofd niet laten hangen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen