Villarreal gelijk met Barcelona, Valencia uit degradatiezone

16 oktober 2016, 22:36

Villarreal was zondag al snel verzekerd van een overwinning op Celta de Vigo (5-0). In de eerste helft was de wedstrijd beslist in het voordeel van de thuisploeg. Villarreal staat door de zege in puntenaantal gelijk met nummer vier FC Barcelona.

Roberto Soriano nam zijn ploeg in het eerste kwartier bij de hand. De aanvaller zette zijn ploeg na acht minuten op voorsprong, waarna hij vier minuten later ook voor de verdubbeling zorgde. Cédric Bakambu nam het derde doelpunt van de avond voor zijn rekening. In de tweede helft kwam daar nog een vierde treffer bij door een eigen goal van Daniel Wass en een vijfde doelpunt van Trigueros.

Valencia

In de eerste wedstrijd onder leiding van trainer Cesare Prandelli boekte Valencia zondag een overwinning op Sporting Gijón. Mario Suárez zette Valencia vroeg in de wedstrijd op voorsprong tegen Gijón. Op slag van rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte via Carlos Castro. Suárez was na ruim een uur spelen de gevierde man met het winnende doelpunt.

Athletic Bilbao

Ook Athletic Bilbao stapte zondag met een overwinning van het veld. In eigen stadion was het met 3-2 te sterk voor Real Sociedad. De gasten kwamen door een treffer van Zurutuza op voorsprong. Muniain, Aduriz en Williams bezorgden Athletic een 3-1 voorsprong. Inigo Martinez bracht de spanning terug, maar wist een gelijkspel niet te bewerkstelligen na de 3-2.

Ranglijst

Villarreal staat na de overwinning op de vijfde plek met zestien punten. Datzelfde aantal heeft FC Barcelona ook verzameld. Athletic Bilbao volgt op een punt van Villarreal. De achterstand van Bilbao op koplopers Atlético Madrid en Real Madrid bedraagt drie punten. Sporting Gijón staat met zeven punten in de degradatiezone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen