Fischer uit woede: "Zitten nu in een shitsituatie"

12 oktober 2016, 09:00   Bijgewerkt: 12 oktober 2016, 10:25

Denemarken schoot zichzelf dinsdagavond lelijk in de voet, door in eigen huis met 0-1 van Montenegro te verliezen in de kwalificatiereeks voor het WK. Omdat de Scandinaviërs afgelopen zaterdag ook al met 3-2 van Polen verloren, wordt het een hels karwei om nog in de buurt te komen van plaatsing voor de mondiale titelstrijd van 2018 in Rusland. Viktor Fischer heeft het er moeilijk mee.

De thuisnederlaag tegen de nummer 105 van de wereld is hard aangekomen bij Fischer, die met Denemarken nu vierde staat in de WK-kwalificaties. Het land heeft drie punten en staat achter Montenegro (zeven), Polen (zeven) en Roemenië (vijf). "Het is zoals het is, we kennen een slechte start. We hebben onszelf in deze shitsituatie gewerkt", zegt Fischer vol frustratie tegen Kanal5.

De voormalig Ajacied stelt dat het in de toekomst anders moet. "We moeten hard werken en met de borst vooruit spelen, anders gaan we niet naar het WK. We moeten scherper beginnen aan wedstrijden. Het was afschuwelijk, er zijn maar weinig spelers die duels winnen. Onze aanvoerder en de keeper namen het voortouw, maar we waren net een stel kinderen", aldus Fischer, die na zeventig minuten naar de kant gehaald werd door bondscoach Age Hereide. De vleugelaanvaller heeft na zijn uitspraken wel zijn excuses aangeboden.

Denemarken krijgt op vrijdag 11 november de kans op eerherstel, als Kazachstan op bezoek komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen