Groep I: Ruime overwinning Oekraïne, Kroatië langs Finland

9 oktober 2016, 20:05

Oekraïne en Kroatië hebben zondagavond drie punten bij kunnen schrijven in groep I voor de kwalificatie van het WK in Rusland. Oekraïne zette redelijk eenvoudig Kosovo (3-0) opzij, terwijl Kroatië aan één doelpunt voldoende had om Finland van zich af te houden.

Oekraïne had wel enig geluk nodig om na een half uur spelen op voorsprong te komen tegen Kosovo. Een eigen doelpunt van Amir Rrahmani betekende het openingsdoelpunt. Uiteindelijk duurde het tot de slotfase voordat Oekraïne echt afstand nam van de tegenstander. Andriy Yarmolenko controleerde knap een bal in de zestien en schoot vervolgens raak. Het slotakkoord was voor Ruslan Rotan met een fraai afstandsschot.

Kroatië kende afgelopen week nog een eenvoudige avond tegen Kosovo, maar had meer moeite met Finland. De Finnen hadden tegen IJsland een zware tegenslag te verwerken gekregen met een nederlaag in de blessuretijd. Een intikker van Mario Mandzukic was ditmaal voor Kroatië genoeg om de zege te pakken. Kroatië gaat met zeven punten uit drie duels aan kop, gevolgd door Oekraïne met vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen