Groep G: Fraai doelpunt Liechtenstein niet voldoende

9 oktober 2016, 20:06

Israël doet na zondagavond aardig mee in groep G van de kwalificatie voor het WK in Rusland. Voor eigen publiek won de ploeg van bondscoach Elisha Levy van Liechtenstein. Een 2-1 overwinning voldeed voor de drie punten.

Tomer Hemed is op dit moment de man in vorm voor Israël. Na vier minuten zette hij het thuisland al op voorsprong tegen het kleine Liechtenstein. Ruim tien minuten later zorgde hij voor de verdubbeling van de score. Na rust kwamen de bezoekers plotseling terug in de wedstrijd. Maximilian Göppel schoot een voorzet in de kruising.

Voor Liechtenstein zat er echter geen gelijkspel in. Israël staat op dit moment tweede in de groep met zes punten uit drie wedstrijden. Liechtenstein staat op doelsaldo onderaan met nul punten. Albanië, Spanje, Italië en Macedonië komen later op de avond nog in actie.