Perschef Polen: "Mogelijk ernstige kruisbandblessure Milik"

9 oktober 2016, 10:49   Bijgewerkt: 9 oktober 2016, 11:04

Arek Milik moest zaterdagavond tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van Polen tegen Denemarken vroegtijdig afhaken. De aanvaller bleef na de rust met een knieblessure in de kleedkamer achter en ondergaat zondag enkele tests om de ernst daarvan te achterhalen. Volgens de perschef van Polen gaat het om een kruisbandblessure.

Milik liep de blessure vlak voor rust op na een duel met Jannik Vestergaard. Hij probeerde het nog even, maar werd toch vervangen. Sky Sports Italia vreest voor schade aan de kruisbanden van de Napoli-spits. In dat geval zou hij maanden buitenspel staan.

"Ik hoop dat het meevalt. Ik onderga enkele tests om de ernst van de blessure te achterhalen", aldus Milik na afloop tegenover de aanwezige journalisten. De perschef van Polen, Jakub Kwiatkowski, schrijft op Twitter dat de aanvaller er mogelijk maanden uitligt vanwege schade aan de voorste kruisband.

Zonder Milik wist Polen na rust de voorsprong tegen Denemarken te behouden. Dankzij drie doelpunten van Robert Lewandowski werd er uitendelijk met 3-2 gewonnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen