Basaçikoglu wil zich aan Turkse bondscoach laten zien

27 september 2016, 09:18

Voor Bilal Basaçikoglu is de Europa League-wedstrijd van Feyenoord tegen Fenerbahçe van komende donderdag zeer speciaal. Een groot deel van de familie van de 21-jarige vleugelaanvaller woont in Turkije, waar hij zich graag wil laten zien aan Fatih Terim, de bondscoach van het Turkse elftal.

"Ik wil vooral aan de Turkse bondscoach, die altijd naar Fenerbahçe kijkt, laten zien dat ik misschien ook wel tussen de spelers van de nationale ploeg hoor. Het is een mooi meetmoment", zegt Basaçikoglu in aanloop naar het EL-duel met Fenerbahçe in De Telegraaf. De flankspeler verwacht dat niet hij, maar Dirk Kuyt vooral in de spotlights zal staan in het Sükrü Saracoglustadion. "Let op, zijn naam gaat gescandeerd worden daar. Dirk keert morgen terug in een stad waar hij beroemd is", stelt Bilal.

De Feyenoorder heeft veel waardering voor het Turkse voetbal en doelt dan met name op het publiek. "Turken zijn zo ongelooflijk fanatiek. Bij Fener kijken ze ook echt niet op tegen Feyenoord omdat er zeven keer achter elkaar is gewonnen. Het is daar Fener, Fener en nog eens Fener. En de rest moet zijn mond houden", aldus Basaçikoglu. "Een paar vrienden van me zijn voor Fenerbahçe. Die weten zeker dat Feyenoord gaat verliezen. Dus die mondjes gaan we even snoeren..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen