PSG dankzij gemiste kansen onderuit tegen Toulouse

24 september 2016, 00:24

Paris Saint-Germain leed vrijdag de tweede competitienederlaag in het nieuwe seizoen. De Franse kampioen ging met 2-0 onderuit in en tegen Toulouse.

In de eerste helft kreeg Edison Cavani drie grote kansen om zijn ploeg op voorsprong te zetten. PSG was sowieso niet scherp in de afronding, want het team van Unai Emery kreeg maar liefst twaalf kansen zonder ook maar één keer te scoren.

Kort na rust was het Toulouse dat op voorsprong kwam. Serge Aurier beging in het strafschopgebied een overtreding op Ola Toivonen en kreeg zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Vanaf elf meter faalde Yann Bodiger vervolgens niet.

Met tien man had PSG nog steeds het meeste balbezit, maar gaten in de verdediging van Toulouse werden er niet gevonden. De thuisploeg scoorde met nog tien minuten op de klok vervolgens nog een keer. Jimmy Durmaz profiteerde van een fout van Thiago Motta en bepaalde de eindstand zo op 2-0.

De Parijzenaren staan momenteel op de tweede plaats met één punt achterstand op koploper Olympique Nice, dat zondag nog in actie komt tegen Nancy.