Geweldig 'MSN' legt ook promovendus op de pijnbank

17 september 2016, 14:54   Bijgewerkt: 18 september 2016, 13:51

Het optreden tegen Celtic in de Champions League (7-0) was dinsdag al om te smullen, maar de sterren van FC Barcelona hebben die wedstrijd vandaag (zaterdag) doodleuk een geweldig vervolg gegeven. In het stadion van promovendus CD Leganes wervelde de topclub dankzij 'MSN' naar een 1-5 overwinning.

Het was zaterdagmiddag, met name in de eerste helft, genieten van de formatie van Luis Enrique. Hoewel Leganes, dat dit seizoen voor het eerst uitkomt op het hoogste niveau, enthousiast begon en het Barcelona ook moeilijk maakte, waren het de sterren die het verschil maakten. Na een geweldige counter tekende Lionel Messi na vijftien minuten voor de 0-1. Hij kon de bal binnenschuiven na een goede lage voorzet van Luis Suarez. Een kwartier daarna waren de rollen omgedraaid, toen scoorde Suarez na een fraaie actie van Messi. Voor de rust was ook Neymar nog trefzeker, waardoor de hele 'MSN'-aanval op het scorebord kwam. De Braziliaan kon de bal in het doel tikken omdat Suarez oog in oog met de keeper de bal keurig breed legde.

Daardoor was de buit voor Barcelona, dat in een 3-4-3-formatie speelde, al voor rust binnen. Na de pauze ging de ploeg echter vrolijk verder. Na een overtreding op Neymar knalde Messi in de 55ste minuut een strafschop in de kruising, terwijl ook Rafinha nog scoorde. Met een geweldig afstandsschot tekende hij voor de vijfde treffer van Barcelona. Het slotakkoord was echter voor de thuisploeg. Uitblinker Gabriel liet Marc-André ter Stegen, die Jasper Cillessen wederom uit de basis hield, kansloos en bepaalde de eindstand met een mooie vrije trap op 1-5.

Daardoor klimt Barcelona naar de koppositie, al komen meerdere ploegen later dit weekend nog in actie in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen