Club Brugge verliest weer, Benfica pakt wel drie punten

9 september 2016, 23:34

Club Brugge heeft de smaak dit seizoen duidelijk nog niet te pakken. De ploeg van trainer Michel Preud'homme kwam vrijdag in de zesde speelronde van de Belgische competitie, voor de vierde keer deze jaargang, niet tot winst. Op bezoek bij Waasland-Beveren ging de regerend kampioen van België met 1-0 onderuit.

Siebe Schrijvers voltrok met een doelpunt in de 58ste minuut het vonnis over Club Brugge, waar Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil en Ruud Vormer alle drie de hele wedstrijd speelden. Club Brugge staat met zeven punten uit zes duels in de middenmoot van de Belgische competitie.

In Portugal was er wel winst voor Benfica. De ploeg uit Lissabon won met 1-2 bij Arouca, door goals van Nélson Semedo en Lisandro Lopez. Walter González maakte in de 56ste minuut de aansluitingstreffer voor Arouca, maar verder kwam de thuisclub niet. Benfica staat met tien punten uit vier duels voorlopig bovenaan in de Portugese competitie. Sporting Portugal kan zaterdag de macht heroveren. Daarvoor moet het thuis winnen van Moreirense.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen