FC Barcelona neemt met moeite afstand van Athletic Bilbao

28 augustus 2016, 22:10

FC Barcelona heeft in de tweede speelronde beduidend meer moeite gehad om een zege veilig te stellen. Op bezoek bij Athletic Bilbao had het voldoende aan een doelpunt van Ivan Rakitic. De thuisploeg deed goed mee tegen de landskampioen.

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op fraaie wijze tot stand. Barcelona zette rond de middenlijn een aanval op, waarna de bal via verschillende schijven in de voeten van Arda Turan terechtkwam. De international van Turkije verkeert momenteel in bloedvorm en legde een voorzet feilloos op het hoofd van Rakitic. Van dichtbij knikte de Kroaat raak.

Bilbao liet zich niet zomaar aan de kant zetten. Het kreeg enkele goede kansen, die onder meer tot stand kwamen door twijfelachtig optreden van doelman Marc-André ter Stegen. In de voorhoede van Barcelona ontbrak het de spelers op sommige momenten aan de scherpte om voor de verdubbeling te zorgen. Desondanks stapte Barça als winnaar van het veld en heeft het zes punten uit twee duels.

Ondanks de perfecte score na twee duels van Barcelona staat Las Palmas bovenaan in de Primera Division. Die formatie haalde eerder op de avond ongenadig hard uit tegen Granada: 5-1. Nabil El Zhar (2x), Kevin-Prince Boateng, Momo en Sergio Araujo namen de doelpuntenproductie van de thuisploeg voor hun rekening. Las Palmas heeft een positief doelsaldo van zes treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen