Paris Saint-Germain rekent eenvoudig af met FC Metz

21 augustus 2016, 23:14

Paris Saint-Germain staat na twee speelronden in de Ligue 1 op zes punten. De Franse topclub lijkt zich voorlopig prima te redden sinds het vertrek van Zlatan Ibrahimovic. Voor eigen publiek won het met 3-0 van FC Metz.

PSG wist pas in de tweede helft afstand te nemen van Metz. Lucas zette als eerste zijn naam op het scoreformulier op aangeven van Serge Aurier. Layvin Kurzawa verdubbelde de score. Jonathan Rivierez zorgde met een eigen doelpunt voor de eindstand.

Aan de kant van PSG werden Marco Verratti, Blaise Matuidi en Hatem Ben Arfa gespaard. Zij kwam in de tweede helft wel binnen de lijnen. Miljoenenaankoop Grzegorsz Krychowiak bleef de volledige negentig minuten op de bank.

Ook Olympique Lyon en Nice hebben hun eerste twee wedstrijden van het seizoen gewonnen.