Buitenland: Lewandowski en Lacazette goud waard

19 augustus 2016, 22:45

Bayern München is zonder problemen doorgedrongen tot de tweede ronde van de DFB Pokal. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won vrijdag bij de eerste schifting met 0-5 van vierdeklasser FC Carl Zeiss Jena. Robert Lewandowski was voor rust goed voor een hattrick en bereidde in de 72ste minuut de 0-4 van Arturo Vidal voor. Mats Hummels legde vijf minuten later de eindscore vast.

Ook FC Augsburg overleefde de eerste ronde in het Duitse bekertoernooi. Op bezoek bij vijfdeklasser FV Ravensburg werd een zuinige overwinning geboekt (0-2). Ja-Cheol Koo voor en Raul Bobadilla na de pauze scoorden voor Augsburg. Jeffrey Gouweleeuw had een basisplaats bij Augsburg, Paul Verhaegh was afwezig.

In de Ligue 1 won Olympique Lyon ook haar tweede wedstrijd van het seizoen. Op eigen veld werd vrijdag met 2-0 gewonnen van Caen. Alexandre Lacazette maakte met twee rake penalty's het verschil. De aanvaller maakte vorige week Nancy (0-3 winst) al een hattrick, waardoor hij tot dusver de volledige productie van Lyon voor zijn rekening heeft genomen. Lacazette zou worden begeerd door Arsenal.

De Waalse derby tussen Standard Luik en Charleroi eindigde in 0-0. Met acht punten uit vier wedstrijden staat Charleroi voorlopig knap tweede in de Belgische competitie, Standaard heeft drie punten minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen