Transfer Vd Vaart naar Midden-Jutland komt dichterbij

2 augustus 2016, 09:24

In Denemarken is men in de ban van de mogelijke transfer van Rafael van der Vaart naar FC Midtjylland. De verrassende overstap van de ervaren middenvelder uit Heemskerk zou er weleens kunnen komen, als we Alan Hvedehave moeten geloven. Hij functioneert als tussenpersoon in de onderhandelingen.

Real Betis laat Van der Vaart na een lange periode met veel blessures en weinig speelminuten in de kou staan en dat zorgt ervoor dat de 109-voudig international van Nederland (25 goals) zich oriënteert op andere clubs. In de zoektocht naar een nieuwe werkgever pakte de routinier de telefoon om een mogelijke transfer naar het Reading FC van trainer Jaap Stam te realiseren, maar dit lijkt niet te gebeuren. Met Midtjylland heeft zich een andere optie aangediend.

Hvedehave had al eerder te maken met de sportief directeur van Real Betis en ontfermt zich daarom als tussenpersoon over de onderhandelingen tussen de verschillende partijen. In een interview met TV3 Sport laat hij weten dat hij optimistisch is over de totstandkoming van een transfer. "Er komt een ja of nee in de nabije toekomst. Ik denk dat er een kans is dat het goed gaat komen. We komen steeds dichterbij."

Er komt wel veel kijken bij de overstap van de oud-speler van Ajax, Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham Hotspur en Real Betis, stelt Hvedehave. "Het is een enorme zaak. Financiën, emoties en het voetbal spelen een rol. We werken aan zijn komst en Van der Vaart heeft een goede indruk", aldus de tussenpersoon, die het niet over het prijskaartje van de Nederlandse middenvelder wilde hebben.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen