Van Persie in verband gebracht met promovendus Rangers

Ger
29 juli 2016, 10:22

Robin van Persie kiest na zijn dienstverbanden bij Arsenal en Manchester United wellicht voor een derde Brits avontuur. De aanvaller wordt door zowel Turkse als Schotse media in verband gebracht met Rangers FC. De ex-Feyenoorder ligt nog tot medio 2018 vast bij Fenerbahçe.

De 32-jarige Van Persie ging een jaar geleden aan de slag bij de topclub uit Istanbul. Een doorslaand succes werd de samenwerking tussen de Rotterdammer en Fenerbahçe tot op heden niet. Hij ontbrak eerder deze week in de selectie voor het duel met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League. Fenerbahçe won thuis met 2-1.

Rangers FC keert dit seizoen terug op het hoogste niveau in Schotland. De roemruchte club uit Glasgow, met 54 titels recordkampioen in eigen land, werd in de zomer van 2012 failliet verklaard vanwege een grote achterstallige schuld. Een herstart volgde vanuit de vierde divisie.

Van Persie leek in het verleden al eens op weg naar Rangers, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Arsenal werd toen zijn nieuwe bestemming. Naast Rangers heeft ook het Engelse Stoke City de naam van Van Persie op het verlanglijstje staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen