EK-dag 27: Russen aan de wijn, boer uit Wales boert goed

6 juli 2016, 21:58

De 27ste dag van het Europees kampioenschap in Frankrijk stond voornamelijk in het teken van de halve finale tussen Portugal en Wales. Voorafgaand aan die wedstrijd vond er een bijzonder moment plaats met een ballenjongen, terwijl Cristiano Ronaldo geschiedenis schreef. Verder kwamen twee Russische spelers in de problemen omdat ze de bloemetjes buiten zetten en harkt een boer uit Wales veel geld binnen als zijn land het toernooi wint.

Russische spelers houden kater over aan champagnefeestje

Een feestje in het mondaine Monte Carlo komt Aleksandr Kokorin en Pavel Mamaev duur te staan. De twee internationals besloten na de roemloze uitschakeling van Rusland op het EK niet lang te treuren, maar juist de bloemetjes buiten te zetten. Op videobeelden is te zien hoe Kokorin en Mamaev in een nachtclub tientallen flessen champagne met vuurwerk krijgen, terwijl een diskjockey het Russische volkslied draait. Er werd naar verluidt voor liefst 250.000 euro aan schuimwijn besteld. Kokorin en Mamaev zijn door hun werkgevers - respectievelijk Zenit Sint-Petersburg en Krasnodor - teruggezet naar het tweede elftal. Bovendien moet het duo een stevige boete betalen. "Sommige Russische spelers raken helaas betrokken in dergelijke schandalen door een gebrek aan gezond verstand en omdat ze niet weten hoe zich te gedragen in openbare plaatsen", foetert Zenit-directeur Maxim Mitrofanov.

Belgische bond kan Van Gaal niet betalen

Boer uit Wales loopt binnen bij EK-eindzege

Met grote spanning volgt een boer uit Wales de wedstrijd van zijn land tegen Portugal in de halve finale van het EK. De man zette voor het toernooi vijfhonderd pond (585 euro) in op toernooiwinst van zijn land en kan 50.000 pond tegemoet zien als zijn land het toernooi daadwerkelijk wint. "Laten we zeggen dat hij zeer optimistisch en vaderlandslievend was. De meeste mensen spreiden hun kansen, maar hij wilde alles of niets", zegt een medewerker van het wedkantoor uit. Het is voor deze boer te hopen dat zijn land weet af te rekenen met Portugal en in de eindstrijd Frankrijk of Duitsland vloert.

Goedlachse Ronaldo schrijft geschiedenis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen