Slowakije-coach: "Hamsik verdient beter dan Napoli"

15 juni 2016, 19:19

Napoli eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Serie A en plaatste zich daarmee rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League. Desondanks is Slowakije-bondscoach Jan Kozak van mening dat Marek Hamsik een betere club verdient dan de Partenopei.

Hamsik leidde Slowakije woensdag naar een 2-1 overwinning op Rusland op Euro 2016. De spelmaker leverde de assist bij de 1-0 en maakte zelf op fraaie wijze de 2-0. "Hamsik verdient gezien zijn spel een grote club. Hij is klaar voor een heel, heel grote club", reageerde Kozak na afloop.

"Hopelijk ligt mijn toekomst nog steeds bij Napoli", vulde Hamsik zelf aan. Over de wedstrijd zei hij: "Dit is de eerste overwinning van Slowakije op een EK. Dat zullen we nooit vergeten. Als team hebben we geweldig gespeeld en we zijn ontzettend blij met deze zege. We hebben goede spelers en onze tactiek is op de counter loeren. We hopen de volgende ronde te bereiken, laten we dus afwachten wat er donderdag gebeurt bij de wedstrijd tussen Engeland en Wales."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen