Real Betis hoopt overbodige Van der Vaart te lozen

Jw
10 juni 2016, 22:02

Rafael van der Vaart is voor een 'prikkie' op te halen bij Real Betis. De 33-jarige middenvelder is uit de gratie geraakt bij de club uit Sevilla, zo gaf hij aan in het EK-programma van de NOS. Van der Vaart verzorgt daar analyses op wedstrijden.

"Ik wil gewoon voetballen", zei Van der Vaart eerlijk. "We hebben nog niet openlijk gesproken over een mogelijke transfersom, maar ik moet in principe weg."

Ajax had in de afgelopen jaren regelmatig contact met Van der Vaart, maar tot een terugkeer kwam het nooit. De Oranje-international gaf eerder al aan zich nog altijd "topfit te voelen" en herhaalde vandaag opnieuw zich nog altijd te willen bewijzen op het veld.

Een transfer naar bijvoorbeeld China, waar met miljoenen wordt gesmeten, heeft niet zijn voorkeur. "Als het ver weg wordt, dan moet daar wel veel geld tegenover staan."

Van der Vaart staat nog altijd twee jaar onder contract bij Real Betis, maar geïnteresseerde clubs lijken dus niet diep in de buidel te hoeven tasten voor een transfersom. Mede door blessureleed kwam de oud-Ajacied afgelopen seizoen slechts zeven competitiewedstrijden in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen