Van der Vaart flirt met Ajax: "Het lijkt me leuk"

26 mei 2016, 16:48

Rafael van der Vaart staat nog altijd positief tegenover een terugkeer bij Ajax. De 33-jarige middenvelder, wiens carrière bij Real Betis in het slop is geraakt, ziet een rentree in Amsterdam nog altijd zitten. Dat laat hij weten aan Het Parool.

Van der Vaart heeft nog een tweejarig contract heeft bij Betis, maar hij lijkt te hopen op een transfer naar Ajax. "Er is een nieuwe trainer, dus we gaan het zien. Ajax kleeft altijd aan me, maar dat is vorig jaar nooit heel concreet geworden. Ik had het wel leuk gevonden - en dat vind ik nog steeds - maar voorlopig is het niet zo ver gekomen", zegt de middenvelder.

Komende zomer is hij als analyticus te bewonderen bij de NOS, dat de EK-duels uitzendt.  "Ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik had ook wel wat aanbiedingen uit Duitsland gehad voor zo'n rol. Het is heerlijk om met anderen die er verstand van hebben over voetbal te praten", zegt Van der Vaart, die niet weet wat hij moet verwachten. "Geen idee. Ik laat me verrassen. Slap lullen over voetbal kan ik wel. Bovendien heb ik er zelf gestaan en heb ik gespeeld met veel spelers die wél meedoen aan het EK, zoals Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen