Utrecht haalt AZ-aanvaller, Wijnaldum weg bij Bochum

17 mei 2016, 15:03

In de categorie kort transfer- en contractnieuws komen we langs bij FC Utrecht en VfL Bochum. Utrecht heeft een jonge aanvaller overgenomen van AZ, terwijl Bochum afscheid heeft genomen van Giliano Wijnaldum

Utrecht kondigt via haar clubsite aan dat Jan-Willem Tesselaar de overstap maakt van AZ. De 18-jarige aanvaller tekent voor twee seizoenen in de Domstad, met een optie voor een derde jaar. "Jan-Willem is een speler met specifieke kwaliteiten", aldus technisch manager en coach Erik ten Hag. "Hij heeft snelheid en diepgang in zijn spel en beschikt over scorend vermogen. Bij Jong FC Utrecht krijgt hij de gelegenheid zich verder te ontwikkelen in de Jupiler League."

Wijnaldum vertrekt bij Bochum

Ondertussen is in Duitsland kenbaar gemaakt dat de wegen van Wijnaldum en Bochum per direct zullen scheiden. De linksachter had weinig perspectief bij de club van trainer Gertjan Verbeek, waardoor zijn contract verscheurd is. De linkspoot, het jongere broertje van Georginio Wijnaldum, stond in het verleden onder contract bij AZ, FC Groningen en Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen