Zidane: "Bonus Granada? Waar hebben jullie het over?"

13 mei 2016, 19:55

Zinedine Zidane benadrukt dat Real Madrid geen aanmoedigingspremies gaat bieden aan Granada CF, zodat die ploeg extra gemotiveerd zal zijn om zaterdag van FC Barcelona te winnen. Als Barça verliest bij Granada en Real zelf wint bij Deportivo la Coruna, dan kroont De Koninklijke zich tot kampioen van Spanje.

Er doen geruchten de ronde dat Real de spelers van Granada wel een bonus in het vooruitzicht gesteld zou hebben, maar Zidane weet van niets. "We weten wat ons te doen staat. We spelen een finale, waarin we top moeten zijn en drie punten moeten pakken. Winnen is het enige dat in ons hoofd zit. Over andere clubs kan ik niets zeggen", aldus Zidane op de persconferentie. "We hopen drie punten te pakken, meer niet."

"Aanmoedigingspremies? Ik heb geen idee waar jullie het over hebben", sprak Zidane. "Ik ben alleen met de wedstrijd van zaterdag bezig. Ik weet dat dit de laatste persconferentie van het seizoen is, maar laten we ons gewoon focussen op voetbal. Het wordt een lastige uitwedstrijd. Deportivo heeft een goed team en ze zullen het seizoen zo goed mogelijk af willen sluiten. We zullen het lastig krijgen, maar we gaan ons richten op onze taken."

"Pas na de wedstrijd ga ik kijken wat Granada heeft gedaan tegen Barcelona. We hebben het niet in eigen hand, het enige dat we dus kunnen doen is winnen en afwachten wat er verder gebeurt", stelde Zidane. "We hebben er nog steeds vertrouwen in dat we kampioen kunnen worden. De laatste elf wedstrijden hebben we gewonnen en we blijven er tot en met de laatste seconde in geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen