Villarreal steviger op vierde plek na zege op Eibar

3 april 2016, 22:26

De vierde plek in de Spaanse competitie lijkt dit seizoen weggelegd voor Villarreal. Die plek is na de 1-2 zege op bezoek bij Eibar steviger in handen gekomen van Villarreal.

Eibar kwam knap op voorsprong door een doelpunt van Capa. Voor rust herstelden de bezoekers de schade in de persoon van Adrián. Roberto Soldado kroonde zich vijf minuten na rust tot matchwinner. De spits schoot de 1-2 tegen de touwen, wat achteraf de eindstand bleek te zijn.

Door de overwinning is de voorsprong van Villarreal op nummer vijf Celta de Vigo acht punten. Nummer drie Real Madrid heeft met twaalf punten een riante voorsprong op Villarreal, waardoor de ploeg van trainer Marcelino waarschijnlijk genoegen moet nemen met een vierde plek. Die positie geeft wel recht op Europees voetbal.

Sevilla

In de strijd om de laatste plek (6) die recht geeft op Europees voetbal in de Spaanse competitie heeft Sevilla dure punten laten liggen tegen Real Sociedad: 1-2.

De bezoekers stonden al snel op een 0-2 voorsprong in Sevilla. Na twee minuten kopte Bergara de bal achter de goalie van Sevilla, waarna Grzegorz Krychowiak met een eigen doelpunt zorgde voor het tweede doelpunt van de wedstrijd.

In de tweede helft kwam Sevilla nog wel in de buurt met een benutte strafschop van Kevin Gameiro. Twintig minuten voor tijd kwam Real Sociedad met tien man te staan na een tweede gele kaart voor Bergara. Dat bracht geen verandering in de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen