Hoffenheim in laatste minuut naast Köln

3 april 2016, 19:22

Het blijft voor Hoffenheim flink knokken om de degradatiezone van de Bundesliga te ontlopen. Voor eigen publiek speelde Hoffenheim in de laatste minuut gelijk tegen 1. FC Köln: 1-1.

Simon Zoller bracht de bezoekers op voorsprong tegen Hoffenheim. Op aangeven van Jonas Hector schoot Zoller met links raak. Lange tijd leek dat het enige doelpunt van de wedstrijd te worden. Kevin Volland redde in de laatste minuut een punt voor de thuisploeg door te scoren.

Door het punt staat Hoffenheim voorlopig boven de degradatiestreep. De voorsprong op nummer zestien FC Augsburg bedraagt slechts een punt. Köln staat keurig in de middenmoot met tien punten achterstand op een plek die recht geeft op Europees voetbal.