Valencia verliest ook zonder Neville, derby in Galicië onbeslist

3 april 2016, 00:01

Valencia is ook in de eerste wedstrijd na het ontslag van coach Gary Neville onderuit gegaan. Met Pako Ayestarán in de dug-out verloor de equipe uit de sinaasappelstad zaterdag met 2-1 in de uitwedstrijd tegen middenmoter Las Palmas.

Valencia kwam in de derde minuut door een doelpunt van Rodrigo nog wel op voorsprong op Gran Canaria. In de tweede helft ging het echter mis. Jonathan Viera herstelde vijf minuten na de pauze uit een strafschop het evenwicht, dertien minuten later bepaalde Shkodran Mustafi met een eigen doelpunt de eindscore op 2-1. Valencia blijft door het verlies op de vijftiende plek in La Liga steken, het staat zes punten boven de rode streep.

De derby van Galicië tussen Celta de Vigo en Deportivo la Coruna eindigde in een 1-1 gelijkspel. Celso Borges bracht de bezoekers uit La Coruna in de 21ste minuut aan de leiding, Nolito herstelde negen minuten later het evenwicht namens Celta. Deportivo-speler Alejandro Arribas werd in de 68ste minuut met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen